Het doel van de webshop is het verkopen van kattencadeauartikelen ten bate van de activiteiten van Vereniging Kattenzorg in Den Haag. De gehele opbrengst komt ten goede aan deze activiteiten.
Kattenzorg werkt uitsluitend met vrijwilligers, en dat geldt ook voor de mensen achter de webshop. Zij werken tevens als vrijwilligers in de winkel van Kattenzorg. Zij houden de voorraden bij en handelen de bestellingen af. 
Ziet u een artikel en wilt u daarover nadere informatie? Bel dan gerust tel. 070-3627859.

Prijzen
De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Omdat Kattenzorg een door de fiscus erkend goed doel is (ANBI) wordt geen BTW berekend.

Bestellen
U kunt artikelen bestellen door ze aan te vinken en in de winkelwagen te stoppen. U kunt tevens aangeven of uw bestelling moet worden opgestuurd of dat u de bestelling zelf komt ophalen. Omdat ook verkoop plaatsvindt in de winkel van Kattenzorg in Den Haag, kan een artikel zijn uitverkocht. U krijgt daarover dan zo spoedig mogelijk bericht.

Betaling
Als u een bestelling heeft geplaatst, die moet worden verzonden, ontvangt u  zo spoedig mogelijk een bevestiging met een factuur (inclusief de verzendkosten) en de wijze van betalen. Zodra het geld op rekening NL49INGB0000025619 is gestort, wordt de bestelling verzonden naar het opgegeven adres. Heeft u aangegeven dat u de bestelling zelf in de winkel komt ophalen, dan staat dat vermeld in de bevestigingsmail en kunt u in de winkel het verschuldigde bedrag betalen. 

Verzending
Verzending van de bestelling vindt plaats via PostNL. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper en staan op de factuur vermeld. De artikelen worden zorgvuldig ingepakt.

Levering
Wij doen ons best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. Wij werken echter met vrijwilligers, en die zijn niet acht uur per dag voor Kattenzorg bezig. U moet daar dus wel rekening mee houden. U kunt natuurlijk ook besluiten uw bestelling zelf te komen ophalen in de winkel. U bent daar van harte welkom!

Herroepen/retourneren
Wettelijk heeft u een herroepingsrecht; binnen de zichttermijn van 14 dagen mag u de bestelde artikelen retourneren. Als u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post of met een e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen. U kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mocht uw aankoop bij aflevering niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het artikel binnen de zichttermijn van 14 dagen terugsturen aan Vereniging Kattenzorg, Copernicusplein 11, 2561 VN Den Haag. De retourkosten zijn voor echter uw eigen rekening. Kattenzorg vergoedt alleen het aankoopbedrag en de verzendkosten. Tenslotte worden de artikelen ten bate van het goede doel verkocht en is het niet de bedoeling dat wij er geld op toeleggen. Het spreekt vanzelf dat de artikelen die u retourneert niet zijn gebruikt en dat u er zorgvuldig mee omgaat.

Privacy
Door het aanmaken van een account en het plaatsen van een bestelling, heeft u Kattenzorg toestemming gegeven uw persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken. Kattenzorg deelt deze gegevens niet met derden en past de verplichtingen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming toe.

Garantie
Sommige artikelen zijn handgemaakt en speciaal voor Kattenzorg vervaardigd. Deze artikelen zijn uniek; ze kunnen dus onderling wat in maat en uitvoering verschillen. Voor deze artikelen geldt geen garantie.  

Klachten/aansprakelijkheid
Op de overeenkomst die u door middel van uw bestelling met Vereniging Kattenzorg sluit, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. De aansprakelijkheid van Vereniging Kattenzorg is beperkt tot de verkoopprijs van het betreffende artikel. 

U kunt voor klachten met de winkel bellen of een e-mail sturen, zie contact.

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Openingstijden:
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

Informatiecentrum/Winkel