Bij Kattenzorg is een groot aantal vrijwilligers actief, die tegen een kleine vergoeding uw (kat)ten aan huis willen verzorgen. Niet alleen gedurende een vakantie, maar ook tijdens afwezigheid wegens bijvoorbeeld een zakenreis of bij ziekenhuisopname.

Voor deze oppas-aan-huis gelden wel een paar voorwaarden.

  • Alleen wie lid is van Kattenzorg en de bijdrage voor het lopende kalenderjaar heeft betaald, kan gebruikmaken van de Vakantiedienst.
  • U neemt altijd éérst contact op met de coördinator in wijk of woonplaats. De coördinator weet welke vrijwilliger beschikbaar is en kan voor vervanging zorgen als dat nodig mocht zijn.
  • U maakt met de vrijwilliger afspraken over voeding, medicijnen, planten water geven etc. U sluit met de vrijwilliger een overeenkomst, niet met Kattenzorg.
  • Noodgevallen daargelaten, wordt de aanvraag minstens twee weken van tevoren
  • De maximale duur van de verzorging is in principe vier weken.
  • De vergoeding bedraagt € 3 per bezoek voor de eerste kat en € 1 per keer voor elk volgende kat of ander huisdier. Vergoeding van eventuele reis- en parkeerkosten dient u onderling te regelen.

De Vakantiedienst is actief in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp (incl. Delfgauw), Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Westland en Zoetermeer. De vrijwilligers zijn verdeeld over dit gehele gebied; wel wordt zoveel mogelijk een vrijwilliger in de buurt ingeschakeld. 

Géén bemiddeling vakantie-oppas in Delft mogelijk

Omdat de coördinator van de Vakantiedienst in Delft is gestopt en wij nog geen opvolger hebben gevonden, kunnen vanaf 1 november 2022 in deze plaats helaas geen nieuwe aanvragen voor oppas-aan-huis worden aangenomen. Leden in Delft, die al eens eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten van een vrijwilliger van de Vakantiedienst, kunnen het beste rechtstreeks contact opnemen met de betreffende vrijwilliger.

Heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van de Vakantiedienst, dan kunt u op werkdagen bellen naar 070-345 79 85 (tussen 14.00 en 17.00 uur) of een mail sturen naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vindt u het leuk in uw eigen buurt een kat te verzorgen als het baasje afwezig is?
En bent u ouder dan 18 jaar?

Meldt u zich dan aan via ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het loopt storm met aanvragen voor vakantie-oppas aan huis voor de vakantieperioden, terwijl het aantal vrijwilligers bij onze Vakantiedienst in sommige wijken en plaatsen beperkt is. We kunnen daardoor helaas geen garantie geven dat er vrijwilligers te vinden zijn, die op uw kat(ten) kunnen passen.

 

Nieuw mandje gezocht

Lily

Lily

'Lily' poes, schildpad, halflang haar, geboren juni 2020 – Ze is een plaatje om te zien deze lieve dame, maar wel met een gebruiksaanwijzing. Als je valt voor haar uiterlijk met idee van lekker knuffelen kom je bedrogen uit, daar is Lily niet echt van gediend. Ze is in huis nogal ondeugend en bovendien luidruchtig. Haar mooie halflange vacht moet regelmatig verzorgd worden. Ze zou blij zijn met een ruim huis, liefst met een buitenruimte.

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Zie voor de actuele openingstijden van de winkel de homepage.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Fahrenheitstraat) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

 

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag