Bij de Vakantiedienst zijn vacatures die we graag zo snel mogelijk willen opvullen.

Wilt u ons helpen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We zoeken

  • een coördinator voor de Bomen- en Bloemenwijk in Den Haag, en
  • een coördinator voor de ABC-wijken (Archipel, Benoordenhout, Centrum Noord, Clingendael, Duinzigt, Willemspark) in Den Haag.

Een coördinator:

  • Bemiddelt tussen katteneigenaren en vrijwilligers in zijn/haar wijken.
  • Noteert aanvragen en koppelt vervolgens de aanvrager aan een vrijwilliger in de buurt. Daarbij wordt gecontroleerd of de katteneigenaar lid is en of de contributie voor 2024 is betaald.
  • Houdt een overzicht bij van alle aanvragen in de wijk(en).
  • Bezoekt in de eigen wijk(en) nieuwe vrijwilligers voor de Vakantiedienst en bepaalt of zij geschikt zijn om onder de paraplu van Kattenzorg andermans katten te gaan verzorgen.

Aan een coördinator wordt voor een bemiddeling een bescheiden onkostenvergoeding gegeven. Een coördinator wordt vanuit het bestuur ondersteund door de hoofdcoördinator van de Vakantiedienst.

 

Verder zijn we met het oog op de komende zomervakantie op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de Vakantiedienst in: Wateringse Veld, Leidschenveen, Loosduinen en Zeeheldenkwartier.

 

Bent u ouder dan 18 jaar en lid (of wilt u dat worden) van Kattenzorg, en wilt u via de Vakantiedienst andere kattenvrienden helpen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw mandje gezocht

Tommie

Tommie

‘Tommie’, kater, rood-wit (2020) – Tommie is een lieve, energieke kater. Voor hem zoeken we een huis waar hij naar buiten kan, liefst met een kattenluikje. Alle katten zijn control freaks, maar Tommie heeft dat wel heel sterk. Hij wil graag alles zelf bepalen. Daar hoort dan ook bij dat hij regelmatig komen om geknuffeld te worden. Tommie’s temperament past niet echt bij (klein) kinderen.

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Openingstijden:
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

Informatiecentrum/Winkel