Succesverhalen

Lees hier de succesverhalen van alle tweede kans-katten en nog veel meer....

 

Pagina 3 van 3

Thor

Thor is nu ruim een week thuis en heeft het erg naar zijn zin. Hij is een lieverd. En komt graag op mijn schoot zitten. Hij is ook erg slim. We zijn beide gehecht aan elkaar.

Paddy (voorheen Neill)

 

Vandaag is hij 2 weken bij ons en hij is erg gelukkig en wij nog gelukkiger! Hij is ontzettend lief en zachtaardig.

Op de avond dat we hem hebben gehaald is hij een beetje bang geweest in zijn nieuwe huis maar daarna heeft hij het huis al snel overgenomen.

Nu is hij nergens meer bang voor (alleen de stofzuiger) en is hij lekker ontspannen. Ook is hij nieuwsgierig naar visite toe en is het al met al een droomkater.

Jullie krijgen hem dan ook niet meer terug.


 

Piper (Pino), Katie (MiniTiti) & Lady (Caspar) & Tigger

 

Here a little update from us.  We are really happy, we can run all day in the new house and play with the big ginger Cat Tigger.

The two pinky things (Steffi & Les) give us all the cuddles and play with us and we can sleep in their bed. We have this massive Scratch tree

and lots of toys. They get us all the lovely food we like. Katie had to see twice the Vet Laura from Animo Klinik but now the cold is gone and

we all stopped sneezing. Piper is not so shy anymore and loves Tigger, he wants to be ones so big as him. He loves the cuddles and got his new

teeth. In March Lady will be sterilized, then Steffi takes a week off to be with her. However we don't need extra testing time we want to stay and the pinky things

(Steffi & Les) wants to keep us forever.

We hope you can find all our left friend from kattenzorg a good house like this, with nice people which are caring about them.

Here some more pictures, thanks for all

Piper  (Pino), Katie (MiniTiti) & Lady (Caspar) & Tigger

 

Jesse (Babbel) en Semmie (Knabbel)

Beste kattenzorg,

Een tijdje geleden (toen ik de katten op kwam halen) had ik beloofd dat ik nog eens wat van me zou laten horen als we de katten een tijdje in huis zouden hebben.

Hier dus het mailtje :  het gaat ontzettend goed met Knabbel en Babbel die tegenwoordig door het leven gaan als Jesse (Babbel) en Semmie (Knabbel). Op hun verkoudheidje na zijn ze kerngezond en ook al gewend aan het huis. Jesse babbelt nog steeds gigantisch veel met bijval van Semmie als het eenmaal etenstijd is. Ze zijn nog niet naar buiten geweest maar zodra het warm genoeg is kunnen ze lekker in de tuin gaan zitten. Ze kijken er nu al naar uit! 'S avonds kruipen ze gezellig op je schoot en 's nachts heb ik ze samen in hun mandje betrapt. Ze wassen elkaar liefdevol schoon en zodra de een miauwd, of langer dan 5 minuten weg blijft gaat de ander hem zoeken.

 

we zijn heel blij met ze en hebben veel plezier van ze (en ook genoeg kattenkwaad)

Charlie

Vorige week zaterdag hebben wij Charlie opgehaald bij de opvang. Er werd ons verteld dat het een kat was met ADHD trekjes, druk, speels en vol energie.

In de kattenmand in de auto vond hij het eigenlijk niet zo leuk. Hij mauwde en jankte en we hebben snel een beetje doorgereden om hem lekker aan zijn nieuwe huisje te kunnen laten wennen.

Onze eigen kat hebben we de eerste uren apart gehouden van Charlie zodat ze goed aan elkaar konden wennen. Charlie heeft heel het huis verkend en het was leuk om te zien dat de twee katten erg nieuwsgierig waren naar elkaar toen de deur eenmaal openging!

De eerste paar keer werd er een klein beetje geblazen en gegromd, maar dat was snel over en ging de boosheid over in samen spelen en vooral samen rennen! Ze stoeien, rollen en knuffelen wat af, soms ook 's nachts, maar dat nemen we maar op de koop toe!

 

Charlie is een schat van een beest die eigenlijk gewoon een kat is die rustig wordt als hij de verdiende aandacht krijgt! Hij komt lekker bij ons liggen, knuffelt wat af met ons en met Stevie, de andere kat (zie foto!). Het zijn maatjes en samen halen ze ook best wat kattenkwaad uit, maar het zal niet voor niets die naam gekregen hebben.

Het eten ruimen we op, want daar is hij gek op! Uit de pan, van het bord... We hebben hem al snel af kunnen leren dat hij niet op tafel of het dressoir mag en verder luistert hij eigenlijk best goed!

Kortom; wij zijn ontzettend blij met Charlie en ik denk dat Charlie ook wel tevreden is met zijn nieuwe huisje.

 

Momo

Ik wil u langs deze weg zeggen dat het hartstikke goed gaat met Momo. Eerste week moest hij nog wennen aan het huis, maar ook zeker aan Mufasa (mijn andere kat).tweede week begon hij langzamerhand naar beneden te komen, hij kwam steeds een extra trede omlaag en ging weer naar mijn dochter haar kamer. Momenteel speelt en slaapt hij boven en benden, hij is het huis zeker gewend. En hij stoeit leuk met Mufasa, ze eten zelfs naast elkaar en ze likken elkaars hoofd en nek. Het gaat ontzettend goed en we zijn erg blij met hem.

Pumba

Het is al ruim twee maanden geleden dat ik Pumba op heb gehaald en ze voelde zich al snel thuis. Het is een hele gezellige lieverd en opvallend is dat ze erg netjes op is gevoed :-). Ze sprint regelmatig door huis, mept graag een muis, geniet van ons tuintje en geeft en ontvangt graag knuffels. We zijn gewoon erg blij met elkaar.

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Openingstijden:
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag