Nieuw mandje gezocht

 

Er zitten veel katten in de opvang. Het is een komen maar gelukkig ook een gaan, waardoor we ze niet allemaal op de site kunnen zetten. Het zijn lieve, wat oudere katten maar soms ook kittens. Voor alle ‘Kattenzorgkatten’ geldt dat er de eerste tijd de mogelijkheid is om de kat terug te brengen als het om wat voor reden dan ook niet goed gaat. Dit uiteraard na telefonisch overleg.

Ziet u niet meteen de liefde van uw leven, bel dan tussen 16.00 tot 18.00 uur naar Opvang Vereniging Kattenzorg. De opvang is voor informatie over onderstaande Kattenzorgkatten en eventueel afstand doen van katten op werkdagen bereikbaar van 16.00 tot 18.00 uur via tel.nr. 070-3614177.  Bel even voor een afspraak. Blijf vooral ons bezoeken en steunen.

Wat betekent een kat van Kattenzorg nu precies? Lees ook meer over ons Adoptieplan.

 

Poekie

Poekie

 

Poekie’, kater, zwart wit, geboren 2009 – deze ouwe jongen zoekt een huis waar hij enig kat mag zijn. Eenmaal zijn vertrouwen gewonnen is hij best knuffelig. De liefde gaat bij hem door de maag, en met een lekker hapje is hij te verleiden tot een miauwtje als groet. Hij had voorheen soms een tuin tot zijn beschikking, maar heeft ook in een huis gewoond waar hij niet naar buiten kon. Een terras of balkon voldoet ook dus voor een frisse neus.

Tarcin

Tarcin

GEPLAATST

Tarcin’ (lichtrood-wit) is geboren op 17-4-2022 – Tarcin is niet zo dapper, maar eenmaal gewend is hij ook een lieverd. Jong en speels. Wie heeft ruimte om deze gezelligheid in huis te nemen? Hij is niet gewend om naar buiten te gaan, een tuin is dus niet noodzakelijk.

Duman en Karam

Duman en Karam

GEPLAATST

Duman’ (grijs cypers, broerje) en ‘Karam’ (donker cypers, zusje) geboren op 16-4-2022 – Duman is een mooie jongen en de bijdehandste van de twee. Zijn zusje Karam heeft meer tijd nodig om te wennen, zij is lief maar erg verlegen. Eenmaal gewend zijn beide ook knuffelig. Het zijn binnenkatten, een tuin is dus niet nodig.

Honey

Honey

GEPLAATST

Honey’, kater, zwart met wit, 2½ jaar oud – Honey is als veel te jong katje uit het nest gehaald en daarna met de fles grootgebracht. Hij vindt mensen helemaal geweldig maar speelt soms wat te wild. Eenmaal uitgespeeld komt hij graag op schoot en sabbelt dan zachtjes aan zijn dekentje. Honey is een binnenkat, een tuin is dus niet noodzakelijk.

Douro

Douro

GEPLAATST

Douro’, poes, cypers, geboren januari 2018, Maine Coon – Douro is achtergelaten toen haar ‘eigenaars’ verhuisden(!). Een lieve buurvrouw ontfermde zich over haar. Helaas kon ze daar uiteindelijk niet blijven omdat een van de al aanwezige katten haar niet accepteerde. Daarom is ze nu bij ons in de opvang en gaan wij op zoek naar een fijn nieuw mandje, waar ze wél gewenst is. Douro kwam vroeger wel buiten, maar heeft ook in een huis gewoond waar ze niet naar buiten kon en dat ging ook goed. Haar halflange vacht vergt wel veel onderhoud, want klit snel.

Lippie en Neusje

Lippie en Neusje

GEPLAATST

Lippie’ en ‘Neusje’ (twee heren) zijn beide zwart-wit en geboren op 7-5-2022 – het lukte de vorige eigenaars niet om een nieuw huis te vinden voor deze kittens. Kattenzorg schoot te hulp en nu gaan we kijken waar deze lieverds een fijn mandje kunnen krijgen. Het zijn knuffelige katten die ook op schoot komen zitten. Het liefst plaatsen we ze samen of in een huis waar al een andere kat woont. Ze zijn nu nog erg verlegen, maar als echte pubers zijn ze super speels wanneer ze eenmaal gewend zijn. Het zijn binnenkatten een tuin hoeft dus niet.

Mickey, Vince & Gerrit

Mickey, Vince & Gerrit

 

GEPLAATST

‘Mickey’ en zonen ‘Vince’ (zwart) en ‘Gerrit’ (rood-wit) - Moederpoes, is een lapje (geb. 17-3-2020), haar twee zoons werden geboren op 20-8-2021. Samen is leuker! Maar als het niet lukt om voor dit trio een nieuw huis te vinden waar ze alledrie welkom zijn, dan zullen we afhankelijk van de situatie aldaar moeten beoordelen wie er achterblijft. Binnenkatten, een tuin is dus niet noodzakelijk. Lief en speels, maar schrikachtig in het begin.

Charlie & Frenkie

Charlie & Frenkie

GEPLAATST

‘Charlie’, zwart, en zijn vriendje ‘Frenkie’, zwart met wit, beide katers geboren voorjaar 2019 – willen graag samen naar een nieuw huis. Het zijn geen broertjes deze twee, maar ze zijn erg op elkaar gesteld. En soms kan er tegen elkaar gemopperd worden, maar vervolgens vallen ze in elkaars pootjes in slaap. Ze zijn druk en ondernemend. Ze waren niet gewend aan naar buiten gaan, maar hebben wel de nodige ruimte nodig om zich te kunnen uitleven.

Lily

Lily

'Lily' poes, schildpad, halflang haar, geboren juni 2020 – Ze is een plaatje om te zien deze lieve dame, maar wel met een gebruiksaanwijzing. Als je valt voor haar uiterlijk met idee van lekker knuffelen kom je bedrogen uit, daar is Lily niet echt van gediend. Ze is in huis nogal ondeugend en bovendien luidruchtig. Haar mooie halflange vacht moet regelmatig verzorgd worden. Ze zou blij zijn met een ruim huis, liefst met een buitenruimte.

Kittens

Kittens

Soms zijn er bij de opvang van Kattenzorg ook kittens die een nieuw huis zoeken. De jongere kittens worden het liefst geplaatst per twee of meer of in een huis waar al een andere kat woont, zodat ze goed van elkaar kunnen leren hoe ze ‘kat’ moeten zijn.

Postzegels sparen voor Vereniging Kattenzorg

De katten in Den Haag en omstreken zullen u zeer dankbaar zijn.

Lees meer...

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Openingstijden:
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag