Met het oog op de komende zomervakantie zoeken we op korte termijn versterking van ons team van wijkcoördinatoren bij de Vakantiedienst, en wel voor de volgende Haagse wijken: Bloemenbuurt, Bomenbuurt en Ypenburg.

De Vakantiedienst van Kattenzorg is een goede bekende van veel katteneigenaren. Want zij doen een beroep op een van de 400 vrijwilligers van de dienst voor het verzorgen van hun katten tijdens vakantie of afwezigheid.

Het coördineren van de aanvragen voor oppas-aan-huis is het werk van een team van zo’n 20 vrijwilligers die ieder een bepaalde gemeente of een wijk voor hun rekening nemen. Zij noteren de aanvragen en koppelen vervolgens de aanvrager aan een verzorg(st)er in de buurt. De coördinator controleert of de katteneigenaar lid is van Kattenzorg en of de contributie is betaald. Elk kwartaal maakt de coördinator een overzicht van alle aanvragen in de wijk. Ook bezoekt de coördinator in zijn of haar wijk nieuwe vrijwilligers voor de Vakantiedienst, en bepaalt of zij geschikt zijn om uit naam van Kattenzorg katten te gaan verzorgen. Voor de bemiddeling wordt een bescheiden onkostenvergoeding gegeven. Verder is de functie, zoals alles bij Kattenzorg, puur vrijwilligerswerk.

Heeft u interesse om voor onze vereniging te bemiddelen tussen katteneigenaren en de groep van verzorgers? Stuur dan een mail naar het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarna zal de Hoofdcoördinator van de Vakantiedienst contact met u opnemen.

Ook als u niet in een van de genoemde wijken woont, kunt u reageren. De voorwaarden die wij stellen zijn dat u minimaal 18 jaar bent en lid bent van Kattenzorg (en natuurlijk dat u van katten houdt).

Wie wil ons als vrijwilliger een handje helpen?

Kraampjes

  • za, 26 aug 2017, 10:00 - 17:00
    Bij het cultureel festival
  • za, 9 sept 2017, 12:00 - 17:00
    Strandwalfestival

Kat zoekt huis

Iggy

Postzegels sparen voor Vereniging Kattenzorg

De katten in Den Haag en omstreken zullen u zeer dankbaar zijn.

Lees meer...

Vereniging Kattenzorg

Postbus 85686
2508 CJ Den Haag

telefoon 070 - 345 79 85
(tussen 14.00 en 17.00 uur op werkdagen)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11
2561 VN  Den Haag

070-3627857

Openingstijden:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Bereikbaarheid: 
bus: 21 (halte Copernicusplein)
tram: 12 (halte Copernicusplein) 
Randstadrail: 3 (haltes Valkenbosplein of Fahrenheitstraat)

Informatiecentrum/Winkel

Copernicusplein 11, 2561 VN, Den Haag